solicita-inscrierea

Menu
http://www.discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.card-discount-service-1gk-is-433.jpglink

http://www.discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.card-discount-service-2gk-is-433.jpglink

http://www.discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.card-discount-service-3gk-is-433.jpglink

http://www.discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.card-discount-service-4gk-is-433.jpglink

http://www.discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.card-discount-service-5gk-is-433.jpglink

http://www.discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.card-discount-service-6gk-is-433.jpglink

«
»

Informatii Parteneri

  • Category: Despre noi

DISTINȘI PARTENERI

 
Motivul acestui proiect este numarul tot mai evident al persoanelor singure și solitare, implicate în activitatea cotidiană. Sistemul se adresează clienților români și străini, membrii ai comunității noastre.
 

Totuși, ce ne nemulțumește?

Cea mai mare provocare a clienților, de a nu călători, sunt costurile și informatia de calitate, generate de lipsa acuta de timp in gasirea acesteia.
 

Și care ar fi Soluția?

Soluția: direcționarea unui flux de clienți spre anumite entitați medicale, turistice, servicii, etc. ce oferă discounturi în special clientilor Discount Service.
Cea mai mare parte a membrilor noștri și a afinilor acestora, optează către servicii private și în proporție de 100% calatoresc frecvent.
Pâna acum, în domeniul medical și nu numai, avem peste 1000 de parteneri care oferă reduceri clientilor cu Discount Service.
Având in vedere dinamica acestui card în mediul medical am extins domeniul reducerilor prin voința partenerilor noștri in urmatoarele domenii: auto moto, gastronomie, amenajari interioare, constructii, cultură, sport si agreement, frumusețe, modă și accesorii, turism, servicii, economice, etc.
 

Motivație sa fiți partener Discount Service

1.Promovarea GRATUITA a servicilor și/sau produselor on-line pe  www.discountservice.ro    (Aici Gasiti)
   *Denumirea societații
   *Domeniul de activitate
   *Poze
   *Adresă
   *Persoană de contact
   *Număr de telefon
   *Descrierea serviciilor
2.Discount Service directionează un număr de clienți dintre actualii membri ”Clubul oamenilor singuri” in număr de peste 50.000 către partenerii noștri, care poate fi și compania dvs. Avantajul membrilor este discountul obținut de la Partenerii Discount Service, iar dvs. vă bucurați de un nou flux de clienți, direcționați către dvs.
3.Schimbarea oricând a serviciilor și/sau a produselor pe care doriți sa le promovați clienților, în funcție de cerințele pieței și oferta dvs., acestea doar prin intermediul Discount Service.
 
Avem peste 50.000 de membri inregistrați în “Clubul oamenilor singuri”, iar  scopul nostru este să distribuim un numar de 150.000 - 200.000 de carduri în perioada 2014-2015, urmând ca în anul urmator să extindem proiectul pe piața europeană, unde deja avem activitați și reprezentare prin intermediul partenerilor noștri.
Prin proiectul Discount Service nu reinventam nimic nou, ci imbunatațim ceea ce deja există si a ajuns într-un stadiu ce devine o problemă pentru persoanele în general singure lovite grav de solitudine și excluziune socială.
Cele 2 aspecte pe care le abordăm prin acest produs sunt multitudinea de reduceri oferite prin carduri de fidelitate din partea diverselor companii și promotiile oferite pe diverse site-uri, megareduceri si altele asemenea.
In aceasta perioada de timp, pentru a beneficia de reduceri de la mai multe farmacii, policlinici, cabinet medicale și alte entitati, am fi nevoiti să purtăm o “duzină” de carduri în portofel, iar marea majoritate a membrilor noștri nu mai au timpul necesar ”pentru ei”.
Discount Service înlocuieste multitudinea de carduri cu unul singur. Are parte de aceleași discounturi poate chiar mai mari decât cele ale fiecarei farmacii sau cabinete medicale.
Apoi, în loc ca un membru al “Clubului oamenilor singuri” să caute pe mai multe site-uri reduceri mari și promotii și să consume din timpul pe care nu îl are oricum, caută pe www.discountservice.ro și fără nici un cost suplimentar poate să vadă, în orasul său, care sunt promoțiile săptamanii apoi să se prezinte cu cardul pentru a primi acele reduceri.
În fiecare zi negociem cu mii de companii pe mai multe domenii de activitate pentru cele mai bune prețuri de care clienții noștrii să beneficieze și pe care le postăm pe site-ul Discount Service.
Primele 50.000 de carduri Discount Service vor avea valabilitate limitată pe 12 luni începand cu 1 mai 2014, iar ținta pe care ne-o propunem este aceea de a contribui activ la combaterea excluziunii sociale a membrilor cu ajutorul dvs.

 

Contract de Parteneriat - Discount Service

vizualizare >>